Tiplijn: 06-19541384

Brandweer Papendrecht rukt uit voor smeulende houder in toiletruimte

0

PAPENDRECHT – De Papendrechtse brandweer is dinsdagavond 20 oktober rond 19.45 uur uitgerukt naar de Staringlaan. Daar zou een brandlucht te ruiken zijn en ging een brandmelder af in een flatwoning. De brandweer ging op onderzoek uit en ontdekte de woning waar rook hing. Aangezien er niemand thuis bleek te zijn werd een ruit ingeslagen om toegang tot de woning te verschaffen. Na enige zoeken bleek de rookontwikkeling bij een papierhouder in het toilet vandaan te komen. Vermoedelijk werd de rookontwikkeling veroorzaakt door een chemische reactie van twee schoonmaakmiddelen bij elkaar.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer