Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt 3 mannen aan na ernstige mishandeling van Alblasserdammer

0

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT – De politie heeft drie jongemannen aangehouden op verdenking van de ernstige mishandeling van een 19-jarige man uit Alblasserdam. Het gaat om mannen van 20, 20 en 19 jaar oud uit Papendrecht. De mishandeling vond plaats op 6 september 2020 rond 02.10 uur tijdens de uitloop van het Papendrechtse café Tijdloos. Ter hoogte van De Spil werd de Damdorper ernstig mishandeld.

“Mede door het beschikbaar stellen van camerabeelden van Tapperij Tijdloos en diverse verklaringen van getuigen konden de verdachten buiten heterdaad worden aangehouden. Op een later moment zullen de verdachten zich moeten verantwoorden voor de rechter,” aldus Politie Papendrecht op Facebook.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer