Tiplijn: 06-19541384

Illegale Venezolaan rijdt zonder rijbewijs door Alblasserdam en geeft valse naam op; boetes voor 4 personen in auto

7

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 oktober 2020 een 32-jarige Venezolaan aangehouden op De Helling in Alblasserdam. De man bestuurde een auto en werd ter hoogte van het tankstation door de politie van de weg gehaald. In die auto zaten in het totaal vier personen. De vier personen uit de omgeving van Utrecht kregen een boete, omdat zij de coronanoodverordening overtraden. De bestuurder kon zich niet legitimeren en werd aangehouden.

Hij bleek een valse naam opgegeven te hebben en was niet in het bezit van een rijbewijs. Hij is hiervoor bekeurd. Daarnaast bleek dat de man uit Venezuela ongewenst vreemdeling in Nederland is. Hij is daarom in de cel gezet en overgedragen aan de afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel, meldt de politie Drechtsteden Buiten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

7 reacties

  • Hoezo zijn de illegalen de toekomst? Het overgrote gedeelte van de asielzoekers zit na jaren nog steeds in de bijstand. Gelukkig zijn er uitzonderingen. Ik ben benieuwd hoe je die toekomst dan ziet.

   • Het woord vergunning alleen al, bah! We hebben het hier over mensenlevens, niet over het kappen van een boompje in de tuin of het buitenterras van een horecaondernemer.
    Ik ben hier overigens geboren en getogen en dus voor de volle 100% Nederlands.

    • Tja, je kan moeite hebben met een bepaald woord. Om een ander woord te gaan gebruiken lost het achterliggende probleem niet op. Al zouden we het willen in ons kleine landje kunnen we niet de hele wereld opvangen.

     Ik heb ook wel moeite trouwens met de naam Antifa. Anti.. bah. Klinkt zo negatief. We kunnen toch veel beter van het positieve uitgaan?

Reageer