Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Zwijndrecht voor reanimatie

0

ZWIJNDRECHT – Een Mobiel Medisch Team is maandagmiddag 19 oktober 2020 per helikopter naar Zwijndrecht gevlogen. Even na 16.00 uur werd een persoon onwel op de Admiraal de Ruyterweg. Direct werd het alarmnummer gebeld, en al snel bleek er sprake te zijn van een circulatiestilstand. Burgerhulpverleners, politieagenten en de ambulancedienst reanimeerden de patiënt vervolgens. Ook de hulp van het MMT werd ingeschakeld. Terwijl het team met de traumahelikopter boven de Zwijndrecht vloog werd de inzet echter afgemeld. Na enige tijd is de patiënt met spoed naar een ziekenhuis in Dordrecht vervoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer