Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging eindigt in valpartij Hendrik-Ido-Ambacht

1

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft zondagavond 18 oktober 2020 een 16-jarige scooterrijder achtervolgd en beboet. Agenten waren aan het surveilleren rondom winkelcentrum Walburg toen een scooterrijder met hoge snelheid langs reed. De achtervolging werd ingezet waarbij snelheden van boven de 70 kilometer per uur werden gehaald. Tijdens het oprijden van de rotonde aan de Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht kwam de jongen ten val. De tiener uit Zwijndrecht raakte gewond en een ambulance kwam ter plaatse. Na onderzoek is de jongen naar het ziekenhuis gebracht. Hij zal meerdere boetes krijgen vanwege de snelheid, het rijden zonder rijbewijs, het rijden over het fietspad en het negeren van een stopteken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Waar is de tijd gebleven dat je als met een opgevoerde brommert werd gepakt deze als een pakketje thuisgestuurd kreeg?

Reageer