Tiplijn: 06-19541384

Dode en zwaargewonde na schietpartij in Ridderkerk

0

RIDDERKERK – Bij een schietpartij in Ridderkerk is zaterdagmiddag 17 oktober 2020 een 30-jarige man uit Oud-Beijerland om het leven gekomen. Een 32-jarige man uit Oud-Beijerland raakte zwaargewond. Een 33-jarige man en een 32-jarige vrouw uit Rotterdam zijn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij.

De schietpartij vond rond 15.15 uur plaats. Op het parkeerterrein van winkelcentrum De Werf aan de Ridderkerkse Vechtstraat werd een auto beschoten. Twee mannen raakten bij de schietpartij zwaargewond en gingen met de auto op de vlucht.

Op de Oostdijk in Rotterdam werd een auto met daarin de gewonde mannen door de hulpdiensten aangetroffen. Al snel werd duidelijk dat de hulpverleners voor de 30-jarige bijrijder niets meer konden betekenen. De bestuurder bleek zwaargewond. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Op zowel de locatie van de schietpartij als de locatie waar de gewonde mannen werden aangetroffen wordt door de politie uitgebreid onderzoek gedaan. Er wordt gesproken met getuigen en forensisch specialisten doen sporenonderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer