Tiplijn: 06-19541384

Man rijdt door opgebroken straat en over sportpark en belandt in sloot

0

ALBLASSERDAM – Een 78-jarige man uit Alblasserdam is woensdag 14 oktober 2020 in onderkoelde toestand in een sloot op sportpark Souburgh aan de Bas Verhoevenweg in Alblasserdam aangetroffen. De man reed rond 06.30 uur al door de opgebroken Johan de Wittstraat. De man reed over bosjes, over de stoep en een eind met slippende wielen door het zand. De politie gaat er vanuit dat de man toen al verward en onwel was door ziekte.

De Damdorper reed vervolgens richting het sportpark. Daar reed de man door het gras. Bij het keren van de auto raakte hij verzakt met zijn auto. Een woordvoerster van de politie licht toe: “Het keren gebeurde naast een brede diepe sloot. Bij het uitstappen is de man te water geraakt.”

De gealarmeerde politie trof de man rond 10.15 uur in onderkoelde toestand aan. Agenten lieten een ambulance komen. Deze kwam met spoed ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de man en hem uiteindelijk thuisgebracht. De auto is weggetakeld en het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer