Tiplijn: 06-19541384

Jongen naar het ziekenhuis na aanrijding in Gorinchem

1

GORINCHEM – Op de Newtonweg in Gorinchem heeft woensdagmiddag 14 oktober 2020 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 15.40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een jongen op de fiets stak over vanaf het tankstation. De overstekende fietser kwam, voor een automobilist rijdend op de Newtonweg, onverwachts achter een vrachtwagen vandaan. De automobilist kon een aanrijding met de fietser niet meer voorkomen.

Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De jongen is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen lijken mee te vallen. De politie assisteerde de betrokkenen bij de afhandeling van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer