Tiplijn: 06-19541384

Botsing op Wensveenrotonde in Alblasserdam; automobilist rijdt weg

0

ALBLASSERDAM – Op de Wensveenrotonde in Alblasserdam zijn zaterdagavond 10 oktober 2020 rond 20.15 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de ene auto, komt graag in contact met de bestuurder van de andere auto. “De andere automobilist kwam vanaf de Oude Torenweg hard aanrijden. Ik reed al op de rotonde en hij gooide zijn auto er nog voor, waardoor een botsing ontstond. Hierdoor is mijn auto beschadigd geraakt. De lampen zijn kapot en de rechterachterdeur gaat moeilijk open. De bestuurder deed na het ongeval zijn lichten uit en ging er hard vandoor,” vertelt de automobilist.

De doorgereden auto is donker van kleur. “Mogelijk donkergroen of zwart en waarschijnlijk iets van een Toyota Starlet. Dat was moeilijk te zien in het donker en in de regen. In het kenteken zat  mogelijk een 4 en SJ. Een getuige heeft gezien dat de man vanuit de Vondellaan de Oude Torenweg op reed.”

De doorrijder en eventuele getuigen of mensen met camerabeelden, kunnen contact opnemen met de automobilist via [email protected].

De doorgereden automobilist kwam vanuit deze weg en reed vanaf hier de Oude Torenweg op. Bij de rotonde kwam het tot een botsing.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer