Tiplijn: 06-19541384

Brand in woning langs Plantageweg in Alblasserdam; bewoonster ongedeerd

0

ALBLASSERDAM – In een woning aan de Plantageweg in Alblasserdam is zaterdagavond 10 oktober 2020 brand uitgebroken. De bewoonster, een oudere vrouw, had een patatpan op de kookplaat staan en was die vergeten. Hierdoor ontstond er brand in de pan. Het vuur sloeg over naar de afzuigkap en het rookkanaal. De brandweer heeft het vuur geblust en de afzuigkap is losgemaakt en naar buiten verplaatst. Brandweer Papendrecht kwam met een hoogwerker ter plaatse voor een inspectie in het afvoerkanaal. De bewoonster is ongedeerd. In de woning is wel veel schade ontstaan. De stichting Salvage is ter plaatse om te helpen bij de afhandeling van de schade.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer