Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand in flatgebouw Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In de Kapitein Luidingaflat in Zwijndrecht is vrijdagavond 9 oktober 2020 brand ontstaan. Omstreeks 22.30 uur werd vanaf de Karel Doormanlaan de brand in een flatwoning op de bovenste verdieping ontdekt. De brandweer rukte met meerdere blusvoertuigen uit en schaalde op naar ‘grote brand’. De politie hielp bij het ontruimen van het flatgebouw. Ambulancepersoneel heeft de bewoonster van de brandende woning nagekeken en naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Om 23.10 uur had de brandweer de brand onder controle en werd begonnen met nablussen. De naastgelegen woningen zijn door de brandweer gecontroleerd op rook en waterschade. De bewoners mochten vervolgens terugkeren naar hun woning. De flatwoning waar de uitslaande brand woedde, is volledig uitgebrand. Brandonderzoekers doen onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer