Tiplijn: 06-19541384

330.000 euro gevonden in woning overleden man Kinderdijk

2

KINDERDIJK – Familie van een eerder overleden man heeft maandag 5 oktober 2020 in zijn woning aan de Lekkade in Kinderdijk een enorm geldbedrag gevonden. De politie onderzoekt of het gaat om rechtmatig verkregen geld.

Vrijdag 2 oktober werd de politie gealarmeerd door vrienden van een 66-jarige man uit Kinderdijk dat zij hem al enige tijd niet gezien en gesproken hadden. Zij kregen hem ook niet te pakken en thuis werd niet open gedaan. Agenten namen poolshoogte bij de man thuis en troffen hem overleden aan. Onderzoek wijst uit dat het gaat om een natuurlijk overlijden.

Familie van de man vinden enkele dagen later in de woning van de overleden man een enorm geldbedrag. Zij waarschuwen de politie die de woning doorzoekt. Uiteindelijk is ruim 330.000 euro en geld in een vreemde valuta gevonden. De politie doet onderzoek naar de herkomst van het geld en is op zoek naar informatie van betrokkenen of mensen die iets gehoord of gezien hebben. Contact kan worden opgenomen met de districtsrecherche van Zuid-Holland Zuid via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Foto’s: politie.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Nieuwjaarsdag 2004
  KINDERDIJK – Voor Kinderdijk is het nieuwjaar meteen goed begonnen. De Postcode Kanjer viel donderdag in dit kleine dorpje. Het toeristische plaatsje kent nu drie kersverse miljonairs. Daarnaast won iedere Kinderdijker die meedeed aan de Postcode Loterij een geldbedrag van minimaal 30.524 Iedere deelnemer met de postcode 2961 was verzekerd van een prijs. Aangezien heel Kinderdijk deze postcode heeft, viel het dorp dik in de prijzen. De bewoners met de winnende postcode 2961 AD mochten 13,9 miljoen euro met elkaar verdelen. Zij hebben bedragen gewonnen die variëren van 788.000 euro tot maar liefst 7,5 miljoen euro. Alle overige bewoners in Kinderdijk die deelnamen aan de loterij mochten 6,4 miljoen euro verdelen.

 2. Ik wouw dat mijn vader zoon geld bedrag achterliet.

  Die liet alleen maar schulden achter en zijn begrafenis konden we ook nog gaan betalen.
  Maar de man heeft altijd hard gewerkt om het gezin “ons” te kunnen onderhouden.

  Ik wou dat wij toen zoon geld bedrag hadden gevonden, niemand kreeg het te horen. Dan hadden we een mooi graf besteld in plaats van een kleine gedenksteen en niet voor 10 jaar maar voor 25 jaar.

  Domme keus om de politie te verwittigen wie weet heeft die man gewoon jaren gespaard voor een of ander doel. Je moet eens weten hoeveel mensen grote geld bedragen bij elkaar hebben gespaard.

Reageer