Tiplijn: 06-19541384

Cheyenne (17) uit Zwijndrecht vermist; politie vraagt hulp in urgente vermissing (update)

0

ZWIJNDRECHT – De politie vraagt hulp in een urgente vermissing in Zwijndrecht. Vanaf 13.00 uur wordt Cheyenne (17) vermist vanuit de wijk Oudeland. Ze is vanuit de Handelstraat naar het winkelcentrum Oudeland gelopen en daarna is er niets meer van haar gehoord. Het meisje is verstandelijk beperkt en de familie en politie maken zich grote zorgen om haar.

Cheyenne draagt een witte jas met kleurige bloemen en loopt in een blauwe spijkerbroek met zwarte schoenen. Ziet u haar of weet u waar ze is, bel dan 112.

Zondagmiddag heeft een politiehelikopter meegezocht naar het meisje. De helikopter vloog hiervoor boven Zwijndrecht. Ook een droneteam van de brandweer is aan het einde van de middag opgeroepen om mee te helpen zoeken.

Update 22.30 uur: De politie meldt dat de vermiste Cheyenne in goede gezondheid is aangetroffen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer