Tiplijn: 06-19541384

Auto vliegt over dijk tegen lantaarnpaal en bomen in Strijen

0

STRIJEN – Een automobilist is vrijdagavond 2 oktober 2020 met zijn auto over de dijk gevlogen op de Oudendijk in Strijen. De automobilist reed even na 21.15 uur over de Kreupeleweg in Klaaswaal. Toen hij op de kruising met de Oudendijk kwam, reed hij rechtdoor. De man kwam aan de andere kant van de dijk terecht. Hij raakte daarbij een lantaarnpaal, bomen, een afrastering van struikgewas en een geparkeerde aanhanger.

De brandweer, politie en ambulances rukten uit naar de Oudendijk. De bestuurder bleek lichtgewond te zijn geraakt, hij is door ambulancepersoneel behandeld. De auto heeft flink wat schade opgelopen bij het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig opgehaald. Foto’s: Carsten Jonas / CN.Fotografie__.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer