Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt vier mannen aan na nachtelijke motordiefstal in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Vier mannen zijn in de nacht van woensdag 30 september op donderdag 1 oktober 2020 door de politie aangehouden op verdenking van het stelen van een motor in Alblasserdam. De verdachten zijn 34 (Dordrecht), 20 (Dordrecht), 24 (Dordrecht) en 20 (Alblasserdam) jaar oud.

De motor werd gestolen vanuit de Weegbree in Alblasserdam.

Politiewoordvoerder Jesse Brobbel vertelt: “Rond half 4 vannacht kwam de melding binnen dat er verdacht gedrag werd waargenomen. Toen wij ter plaatse kwamen bleek dat er een motor was gestolen. Niet veel later werd de motor op een andere plek teruggevonden. Deze is voor sporenonderzoek in beslag genomen. Op basis van de initiële melding met signalement, konden we kort daarna vier verdachten aanhouden.”

De gestolen motor werd aangetroffen nabij het speeltuintje achter de Ds. Joannes Beukelmanschool aan de Rembrandtlaan. Bergingsbedrijf Barendregt heeft de motor opgehaald en naar het politiebureau gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer