Tiplijn: 06-19541384

Politie treft hennepdrogerij aan na anonieme tip

0

GIESSENBURG – Dankzij een anonieme melding kon de politie in de gemeente Molenlanden op vrijdag 25 september een hennepdrogerij ontmantelen. Ook namen de agenten een gestolen auto in beslag.

Politieagenten stelden die dag een onderzoek in bij een loods op een terrein aan de Neerpolderseweg in Giessenburg. Bij het naderen van de loods, roken de agenten al een scherpe henneplucht hetgeen hun vermoeden alleen maar versterkte. Toen de loods was geopend, bleek dat er een hennepdrogerij was opgericht. De drogerij werd ontmanteld en alle benodigde apparatuur, zoals armaturen, assimilatielampen, tijdschakelaars en droog- en groeitenten werden in beslag genomen en afgevoerd. De politie trof verder enkele hennepresten aan. Ook vonden agenten in de loods een gestolen auto. De 36-jarige huurder van de loods meldde zich ten tijde van de ontruiming bij de politie. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden
De hulp van burgers is van groot belang. Ruik je een henneplucht en denk je dat er een hennepkwekerij in je buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via nummer 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer