Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder gewond na ongeval op kruising N3 Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een motorrijder is zaterdagmiddag 26 september gewond geraakt bij een aanrijding in Papendrecht. De man raakte bij het ongeval lichtgewond en is na controle door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde om 13.30 uur op de N3 bij Papendrecht, op de kruising met afrit van de A15 vanaf Gorinchem. Een automobiliste wilde de N3 richting Dordrecht oprijden en kwam in botsing met een motorrijder, die bij de verkeerslichten rechtdoor richting Oud-Alblas reed.

Zowel de auto als de motor liepen aanzienlijke schade op. Een bergingsbedrijf heeft met twee bergingswagens de motor en auto opgehaald en het wegdek schoongemaakt. Een agent regelde het verkeer op de kruising tijdens de bergingswerkzaamheden. Foto’s: Rick Groenendijk en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer