Tiplijn: 06-19541384

Jongen (15) op scooter aangehouden na achtervolging door Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een 15-jarige jongen uit Alblasserdam is vrijdagochtend 25 september aangehouden na een achtervolging door Papendrecht. Agenten zagen de jongen omstreeks 10.30 uur op een snorscooter rijden op het Nieuwland Parc tussen Alblasserdam en Papendrecht. Agenten wilden hem controleren maar hij ging op de vlucht. De politie zette met meerdere voertuigen de achtervolging in.

De jongen reed de wijk in maar kwam op de Van der Palmstraat ter val. Agenten rekenden de tiener in onder belangstelling van een groep kinderen die op het sportveld aan het spelen was. De jongen is aangehouden vanwege het rijden zonder rijbewijs.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer