Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder botst tegen afslaande vrachtwagen in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een scooterrijder is dinsdag 22 september 2020 in botsing gekomen met een vrachtwagen in Gorinchem. Het ongeval gebeurde omstreeks 11.20 uur op de Nieuwe Wolpherensedijk. De vrachtwagen sloeg vanaf de Nieuwe Wolpherensedijk af richting de Ambonstraat. De scooterrijder reed op het fietspad en knalde tegen de zijkant van de vrachtwagen.

Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De scooterrijder is door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De politie assisteerde bij de afhandeling van ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer