Tiplijn: 06-19541384

Mobiel toilet gaat in vlammen op onder Papendrechtse brug

0

PAPENDRECHT – Een mobiel toilet is dinsdag 22 september 2020 in Papendrecht tot de grond toe afgebrand. Het Dixi-toilet stond in een met bouwhekken afgezette ruimte aan de Visschersbuurt onder de Papendrechtse brug. De brand werd even na 19.30 uur ontdekt. Vlak naast het brandende toilet stonden ook een bouwkeet en twee containers.

De brandweer van Papendrecht kwam met spoed ter plaatse. Van het toilet was bij aankomst weinig meer over. De brandweermensen hebben de brandende resten geblust. De brand is niet overslagen naar de bouwkeet of containers. Hoe de brand is ontstaan, is niet duidelijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer