Tiplijn: 06-19541384

Man en hond geschopt bij mishandeling in Gorinchem; politie zoekt getuigen

0

GORINCHEM – Een man en zijn hond zijn dinsdagochtend 15 september mishandeld in Gorinchem. De Gorkummer was die ochtend rond 9.30 uur op de oever van de Duveltjesgracht, een voetpad naast Buiten de Waterpoort, zijn honden aan het uitlaten. Een onbekende man kwam ineens op hem af en liep tegen hem aan. Meteen kreeg één van de honden van het slachtoffer een schop van de dader.

Toen de hondenuitlater de dader wilde aanspreken en hem vastpakte, kreeg hij direct klappen en schoppen. De dader liep daarna weg in de richting van de Kanselpoort. Hij liet het slachtoffer ontredderd en vol met beurse plekken achter. Zijn bril was beschadigd en zijn shirt kapot.

De politie zoekt de dader en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Getuigen wordt gevraagd de politie te bellen via 0900-8844 en informatie te delen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer