Tiplijn: 06-19541384

Vrouw met fiets onder auto bij ongeval in Sliedrecht

4

SLIEDRECHT – Een fietsster is maandagochtend bij een ongeval in Sliedrecht deels onder een auto terechtgekomen. De aanrijding gebeurde maandag 21 september even voor 10.00 uur op de kruising van de Thorbeckelaan met de Vogelenzang. De fietsster werd door een auto aangereden en raakte gewond en bekneld. Brandweer, politie, ambulances en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse.

Brandweermensen hebben de auto aan één kant opgetild. Zo kon de vrouw, die met haar benen en fiets onder de auto lag, onder de auto vandaan kon worden gehaald. Vervolgens is het slachtoffer door het medische personeel gestabiliseerd. Ze is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. De politie heeft getuigen gesproken en doet onderzoek. De fiets van de vrouw is door agenten thuisgebracht. Foto’s: Ewout van Turenhout en Jorrit de Haas.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

Reageer