Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter vliegt naar Heerjansdam voor medische noodsituatie

0

HEERJANSDAM – De traumahelikopter uit Amsterdam is maandagochtend 21 september ingezet in Heerjansdam. Aan de Perenhof was in een woning een medische noodsituatie ontstaan. Naast de hulp van het personeel van twee ambulances bleek ook inzet van het team van de traumahelikopter nodig.

Na behandeling in de woning is het slachtoffer met de ambulance naar de Randweg in Heerjansdam gereden. Daar landde de traumahelikopter voor assistentie aan het ambulancepersoneel. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis.

Foto’s: Gerard van Helden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer