Tiplijn: 06-19541384

Safetyboat.nl en Witte Kruis Evenementenzorg bundelen hun krachten

0

Advertorial
HENDRIK-IDO-AMBACHT – De best mogelijke zorg bij evenementen op- en aan het water. Dat is de doelstelling van de nieuwe samenwerking tussen het in Hendrik-Ido-Ambacht gevestigde Safetyboat.nl en Witte Kruis Evenementenzorg. De samenwerking werd deze week symbolisch bekrachtigd door het overhandigen van een reddingsboei door Henk Schovers (Witte Kruis Evenementenzorg) en Martijn de Vries (Safetyboat.nl).

Bundelen van expertise
Er vinden jaarlijks honderden evenementen op en rond het water plaats. Het grote aantal incidenten van deze zomer heeft laten zien dat recreatie en vermaak op en rond het water niet zonder risico is. De noodzaak voor deskundig toezicht en gespecialiseerde zorgverleners bij evenementen met een verdrinkingsrisico is dan ook actueler dan ooit. “Door het bundelen van ieders expertise zijn wij in staat om evenementen van klein tot groot te voorzien van kwalitatieve zorg. Zo zorgen wij samen voor minder incidenten op en rond het water,” vertelt Martijn de Vries, eigenaar van Safetyboat.nl.

Witte Kruis evenementenzorg
Witte Kruis is de grootste ambulancedienst- en acute zorgverlener van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit hulpverlening en EHBO tijdens sportwedstrijden, evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg zet voor haar eerste hulp en medische hulpverlening gespecialiseerde ambulancehulpverleners, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de veldnorm Evenementenzorg. Witte Kruis Evenementenzorg is onder andere preferred Medical Supplier van de Knac Nederlandse Autosport Federatie (KNAF) en medical partner van Circuit Zandvoort.

Safetyboat.nl
Safetyboat.nl is gespecialiseerd in veiligheidstoepassingen op en rond het water. Dit doen zij middels de inzet van reddingsboten, rescue teams, vaarwegmanagement en door het geven van vaartrainingen. De organisatie is actief in alle sectoren die op of langs het water te vinden zijn, zoals de bouwsector, petrochemie, evenementen, filmindustrie en bij overheidsinstellingen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer