Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt man aan in Nieuw-Lekkerland na conflict over auto

0

NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 september 2020 een 47-jarige man uit Nieuw-Lekkerland aangehouden op verdenking van het bedreigen van zijn buren. Even na 23.00 uur ontstond er tussen buren in de Tjasker een conflict over een verkeerd geparkeerde auto. In de wijk is al jaren schaarste aan parkeerplekken en ergernis over foutparkeren. De 47-jarige zei iets over het parkeren tegen de bestuurder die spullen aan het uitladen was vanuit zijn auto.

Al snel sloeg de vlam in de pan. Er werd gescholden, gevloekt en geroepen ‘ik maak je af’ of woorden van gelijke strekking. De politie werd gebeld en de 47-jarige werd aangehouden op verdenking van bedreiging.

De 47-jarige zegt op zijn beurt dat hij voorafgaand aan die bedreiging juist door de ‘foutparkeerder’ en zijn ouders is aangevallen en geslagen. Ook de vrouw van de 47-jarige, die ertussen sprong, zou een klap hebben gekregen van één van de buren. Vanaf de andere kant wordt daarom nagedacht om juist aangifte te doen van mishandeling.

De wijkagent van Nieuw-Lekkerland zal donderdag de zaak verder uit gaan zoeken en op zoek gaan naar een oplossing van het conflict.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer