Tiplijn: 06-19541384

Woningen ontruimd na gaslekkage in Giessenburg

0

GIESSENBURG – Ongeveer 10 woningen op recreatiepark De Giessenburg aan de Neerpolderseweg in Giessenburg zijn woensdagavond 16 september 2020 ontruimd. Omstreeks 19.45 uur werd melding gemaakt van een mogelijke gaslekkage. Al snel bleek er inderdaad sprake van een lek waarna de brandweer heeft opgeschaald naar ‘middel hulpverlening’. Verschillende brandweervoertuigen kwamen met spoed ter plaatse. Meerdere bewoners moesten vanwege de gevaarzetting hun woning verlaten. Netbeheerder Stedin kwam ter plaatse en heeft de gastoevoer dichtgezet. De brandweer heeft vervolgens de woningen geventileerd. Hierna konden de bewoners terugkeren naar hun woning. Stedin zal de lekkage verder verhelpen.

Foto’s: ZHZActueel & Nels van der Starre

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer