Tiplijn: 06-19541384

Man slaat buurman met stalen pijp op hoofd bij burenruzie in Wijngaarden

1

WIJNGAARDEN – Een 56-jarige man uit Wijngaarden is aangehouden nadat hij zijn buurman met een stalen pijp op het hoofd sloeg. De buurman raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een burenruzie liep maandagavond 14 september 2020 behoorlijk uit de hand aan de Burgemeester Brouwerstraat in Wijngaarden. Twee mannen kregen het met elkaar aan de stok waarna uiteindelijk de 56-jarige zijn buurman met een stalen pijp op het hoofd sloeg. Die werd met een grote bloedende hoofdwond door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Politieagenten en een hondengeleider met politiehond hebben de man die met de pijp sloeg aangehouden. Aangezien de man over een stalen pijp beschikte en deze eerder had gebruikt als slagwapen, werd de man via een zogenoemde schildprocedure aangehouden. Agenten benaderen de verdachte dan vanachter een schild om te voorkomen dat ze gewond raken. De verdachte is ingesloten op het politiebureau en er wordt verder onderzoek gedaan. De gewonde buurman heeft aangifte gedaan van zware mishandeling tegen de 56-jarige man. Foto: Politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer