Tiplijn: 06-19541384

Busje botst achterop auto op A27 bij Hoogblokland

0

HOOGBLOKLAND – Een bestuurder van een bestelbus is maandagavond 14 september 2020 achterop een personenauto gebotst. Het ongeval gebeurde omstreeks 23.00 uur op de A27 ter hoogte van Hoogblokland in de richting van Gorinchem. De auto raakte nog een lantaarnpaal en kwam daarna in de berm tot stilstand.

Omdat in eerste instantie werd gemeld dat de auto te water was geraakt rukten de hulpdiensten groots uit. Onder andere twee duikteams van de brandweer en meerdere ambulances waren met spoed onderweg. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten bleek er echter geen voertuig in het water te liggen.

De bestuurster van de personenauto is nagekeken door ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Ook de bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd. Beiden voertuigen raakten fors beschadigd en zijn opgehaald door een bergingsbedrijf.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer