Tiplijn: 06-19541384

Politie neemt zwerver uit Noordenstraat mee; burenruzie Vroegestraat gesust

1

ALBLASSERDAM – De politie heeft zondagavond 13 september 2020 een 31-jarige man uit Polen meegenomen, die in de Noordenstraat in Alblasserdam op straat lag te slapen. Voorbijgangers waren bang voor de man en belden de politie. Omdat de zwervende Pool wellicht ook medische hulp nodig had, kwam er ook een ambulance ter plaatse. De dertiger is uiteindelijk door de politie meegenomen. Vanaf het treinstation in Dordrecht zal de man verder zijn weg vervolgen.

Eerder op de avond kwamen agenten in actie in de Vroegestraat in Alblasserdam. Daar was sprake van een burenruzie. De politie heeft de boel gesust. Er zijn geen aangiften gedaan en er is niemand aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer