Tiplijn: 06-19541384

Woning vol rook door pannetje op het vuur in Gorinchem

0

GORINCHEM – Zaterdagavond 12 september 2020 heeft er in Gorinchem een woning vol rook gestaan door een pannetje op het vuur. Dit gebeurde omstreeks 18.15 uur in een flatwoning aan de Brouwerstraat. Een buurman belde de hulpdiensten nadat hij een brandalarm hoorde afgaan en rook uit de woning zag komen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

De bewoner bleek bij aankomst van de brandweer nog in de woning aanwezig. De man werd door brandweerlieden naar buiten gehaald. De brand was snel onder controle en de woning is geventileerd.

De bewoner weigerde medewerking en medische hulp. Omdat de man mogelijk veel rook had ingeademd werd hij door politieagenten geboeid en meegenomen naar de ambulance. In de ambulance is de man vervolgens nagekeken. Na deze check is de man weer vrijgelaten.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer