Tiplijn: 06-19541384

Oplegger met mais kiept van vrachtwagen op Zwijndrechtse rotonde

1

ZWIJNDRECHT – De oplegger van een vrachtwagen is vrijdag 11 september even na het middaguur van de vrachtwagen losgeraakt in Zwijndrecht. De oplegger die 24 ton mais bevatte raakte los op een rotonde aan de Plantageweg en kwam deels naast de vrachtwagen terecht. De brandweer en politie kwamen na het ongeval ter plaatse. Er raakte niemand gewond.

Een berger was bijna vier uur bezig om de vrachtwagen en oplegger te bergen. Ze zijn naar een depot in Rotterdam gebracht. De vrachtwagen en trailer blokkeerden de weg waardoor deze voor het overige verkeer gestremd was. Wat de precieze oorzaak is dat de oplegger los kon raken, is nog onduidelijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer