Tiplijn: 06-19541384

Inbrekers betrapt tijdens inbraak in Gorinchem

0

GORINCHEM – Twee inbrekers zijn donderdagmiddag 10 september op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in een woning aan de Lingsesdijk in Gorinchem. De politie kreeg rond 14.30 uur de melding binnen, waarop direct meerdere agenten inclusief een hondengeleider ter plaatse kwamen. Omdat het vermoeden bestond dat de inbrekers nog in de omgeving zouden zijn, werd de betreffende wijk ‘dicht gezet’.

Volgens de politie ging het om minimaal 2 inbrekers, beide lichtgetint. Eén man was ongeveer 1.60 meter lang en droeg een zwart trainingspak met witte letters, de tweede verdachte was een magere man van ongeveer 1.80 meter lang en droeg een petje. De politie vroeg door middel van een Burgernet bericht aan directe omwonenden om mee te kijken en zo nodig melding te maken via het nummer 112.

Ondanks de grote inzet van de politie kon er tot op heden niemand worden aangehouden. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk goederen uit de betreffende woning zijn gestolen. De politie onderzoekt de zaak.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer