Tiplijn: 06-19541384

Vrouw gewond bij ongeval op Banneweg in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op de Banneweg in Gorinchem heeft maandagmiddag 7 september 2020 een ongeval plaatsgevonden. Dit gebeurde rond 13.30 uur ter hoogte van de kruising met de Wijnkoperstraat. Twee auto’s kwamen op de kruising met elkaar in botsing. De Volkswagen reed over de Banneweg in de richting van de binnenstad. De Renault kwam vanaf de andere kant en wilde linksaf slaan naar het Piazza Center.

Politie en een ambulance werden met spoed opgeroepen. De bestuurster van de Renault is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Beiden auto’s raakten fors beschadigd en zijn opgehaald door een bergingsbedrijf. De politie hielp bij de afhandeling van het ongeval.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer