Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt voor vrachtwagen op A15 bij Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – Een personenauto is maandag 7 september 2020 met een vrachtwagen in botsing gekomen op de A15 bij Alblasserdam, op de baan naar Rotterdam. De auto wisselde van rijstrook en raakte de vrachtwagen. Het voertuig kwam hierdoor voor de vrachtwagen terecht. Dit zag er in eerste instantie ernstig uit, maar al snel bleken de inzittenden ongedeerd te zijn gebleven. Om filevorming te voorkomen, werd het ongeval even verderop afgehandeld.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Even de rijles vergeten. Ga pas terug naar de rechterrijstrook als je beide koplampen van de vrachtauto in je binnenspiegel ziet.

    Alsnog hopelijk deze les geleerd. Alleen wat duurder.

Reageer