Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter vliegt voor medische noodsituatie naar Gorinchem

0

GORINCHEM – Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter heeft zondag 6 september 2020 ambulancepersoneel geassisteerd in Gorinchem. Rond 11.55 uur werden de ambulancedienst, politie en de traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie in de Boerenstraat. De helikopter landde korte tijd later op het grasveld bij de Buiten de Waterpoort. Vanaf daar werden de arts en verpleegkundige van het team door de politie naar het incident gebracht. Het slachtoffer is na behandeling met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer