Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust autobrand op de Noldijk in Heerjansdam

0

HEERJANSDAM – De brandweer is in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 september 2020 uitgerukt voor een autobrand aan de Noldijk in Heerjansdam, vlakbij de grens met buurgemeente Barendrecht. Zowel de brandweer van Heerjansdam als de brandweer van Barendrecht rukten met spoed uit.

De brandmelding kwam enkele minuten voor 03.00 uur binnen. De brand ontstond aan de achterzijde van de auto en is zeer vermoedelijk aangestoken. Dat zou ook worden bevestigd door camerabeelden. De politie is daar een onderzoek naar gestart. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de auto aanzienlijke schade opliep. Vooralsnog heeft de politie niemand kunnen aanhouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer