Tiplijn: 06-19541384

Drie Fransmannen rennen weg na aanrijding op A16

0

DORDRECHT – Drie Fransmannen zijn zaterdagochtend 5 september op de vlucht geslagen na een ongeval op de A16 en later aangehouden. De aanrijding gebeurde op de rijbaan richting Dordrecht en Rotterdam, ongeveer een kilometer voor de afrit naar de N3. Na het ongeluk gingen drie jongemannen er te voet vandoor. De politie stuurde in de zoektocht naar het drietal een burgenetbericht.

Agenten konden de drie gevluchte mannen aanhouden langs de N3. Wat de reden is dat de inzittenden van de bij het ongeval betrokken auto op de vlucht gingen, is nog niet duidelijk. Het verlaten van de plaats van het ongeval is voor een betrokkene strafbaar. De politie heeft de zaak in onderzoek, de mannen worden verhoord.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer