Tiplijn: 06-19541384

Brandweer helpt ambulancedienst met tillen patiënt in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De brandweer heeft zaterdagmiddag 5 september 2020 de ambulancedienst geassisteerd in Hendrik-Ido-Ambacht. Even na 16.30 uur werd de ambulancedienst gebeld voor een incident in een woning aan de Amandelgaarde. Niet veel later werd de brandweer opgeroepen om de ambulancedienst te helpen met het tillen van de patiënt. Omdat er mogelijk sprake zou zijn van besmetting met het coronavirus waren ambulancemedewerkers en enkele brandweerlieden gekleed in een wit pak. De patiënt is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer