Tiplijn: 06-19541384

Opvarende van binnenvaartschip raakt onwel op Noord bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een opvarende van een binnenvaartschip op de rivier de Noord bij Alblasserdam is vrijdag 4 september 2020 onwel geraakt aan boord. Aan het einde van de middag werden Rijkswaterstraat, de KNRM en een ambulance opgeroepen voor hulp. Ook het Havenbedrijf Rotterdam was aanwezig. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de man van boord gehaald zou worden, maar na een controle door ambulancepersoneel bleek dat niet nodig te zijn. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Aan het begin van de avond gingen alle hulpdiensten weer met vervolg of retour. Foto’s: Claudius de Haan en Peter Stam.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer