Tiplijn: 06-19541384

Ongeval op A15 bij Gorinchem; snelweg afgesloten voor berging en reparatie

0

GORINCHEM – Door een ongeval op de A15 bij Gorinchem is de snelweg vrijdagochtend 4 september 2020 zeker een uur lang afgesloten. Bij het ongeval dat op de rijbaan richting Nijmegen omstreeks 8.20 uur gebeurde, kwam een busje op zijn kant op de weg terecht. Het busje stond op een aanhanger en viel daar door nog onbekende oorzaak vanaf. Na het ongeval moest de oldtimer door een bergingsbedrijf op vier wielen worden gezet en geborgen. Bij het ongeval raakte voor zover bekend niemand gewond.

Door het ongeval bleek ook schade te zijn ontstaan aan het wegdek en de vangrail. Daarnaast moest het wegdek gereinigd worden. De snelweg bleef daarom in de richting van Nijmegen nog tot 9.30 uur afgesloten. Het verkeer is via de op- en afrit Arkel langs het ongeval geleid. Vanwege het ongeval ontstond file. Na de spits zal de schade aan het asfalt en de vangrail hersteld worden. Foto’s: Rijkswaterstaat.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer