Tiplijn: 06-19541384

Kittens twee dagen onder container; brandweer bevrijdt diertjes

3

ZWIJNDRECHT – Twee kittens hebben twee dagen vastgezeten onder een bouwcontainer op het Dominee Kerstenplein in Zwijndrecht. De dierenambulance was al twee dagen bezig om de kittens onder de container vandaan te krijgen. Toen dit maandagavond 31 augustus nog steeds niet lukte, werd de brandweer om hulp gevraagd.

De brandweer van Hendrik-Ido-Ambacht rukte uit naar het plein in Zwijndrecht om de kittens te bevrijden. Met behulp van een zogenoemde spreider kon de container opgetild worden. Eén van de kittens kon direct worden gevangen en de andere kitten ging ervandoor. Dit diertje is door de brandweer gevangen en ook overgedragen aan de dierenambulance.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

Reageer