Tiplijn: 06-19541384

Politie pakt twee auto-inbrekers op parkeerplaats in Sliedrecht; politiehelikopter ingezet

0

SLIEDRECHT – Twee auto-inbrekers zijn maandagochtend 31 augustus 2020 op heterdaad aangehouden in Sliedrecht. Een getuige zag even na 4.30 uur personen zich verdacht gedragen aan de Lijsterweg. De politie kwam met spoed ter plaatse en wist een verdachte aan te houden. Een politiehelikopter vloog in de buurt en hielp mee met zoeken. Vanuit de helikopter kreeg men een tweede verdachte in beeld, die vervolgens door de agenten op straat kon worden aangehouden. De opgepakte verdachten zijn een 21-jarige man uit Nijmegen en een 26-jarige man uit Den Bosch.

Agenten zochten na de aanhoudingen met zaklampen in de omgeving van de parkeerplaats naast De Hooghe Lijster en in de naastgelegen straten Vogelenzang en de Thorbeckelaan naar bewijsmateriaal. Op de parkeerplaats zijn een aantal bewijsstukken veilig gesteld en meegenomen in kartonnen zakken. Of er door de mannen daadwerkelijk is ingebroken en in hoeveel auto’s, is nog niet duidelijk. De mannen zijn ingesloten en zitten vast in Dordrecht. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer