Tiplijn: 06-19541384

Jongen (16) schiet met vuurwapen bij ruzie in Heerjansdam

0

HEERJANSDAM – Op een hangplek bij een sportvereniging in Heerjansdam heeft in de nacht van vrijdag 28 augustus op zaterdag 29 augustus onenigheid plaatsgevonden tussen een aantal jongeren. Hierbij zou geschoten zijn door één van de ruziemakers. Aan de hand van verklaringen kon een 16-jarige jongen korte tijd later in zijn woning worden aangehouden.

Rond 3.00 uur kreeg de politie een melding van een uit de hand gelopen ruzie tussen een zestal jongeren. Hierbij zou gedreigd en geschoten zijn met een vuurwapen. Er raakte niemand gewond. Aan de hand van de verklaringen van een aantal getuigen kon de vermoedelijke schutter in zijn woning worden aangehouden. De woning van de 16-jarige jongen uit Heerjansdam werd doorzocht. Agenten troffen hier een omgebouwd gaspistool aan waardoor het nu een echt vuurwapen is. Deze is in beslag genomen. De jongen zal zich moeten verantwoorden bij de rechter-commissaris.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer