Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand verwoest schuur in Spijk

0

GORINCHEM – Een uitslaande brand heeft zaterdagochtend 29 augustus 2020 een schuur aan de Zuiderlingedijk in Spijk verwoest. De brand ontstond omstreeks 11.15 uur. De brandweer schaalde snel op naar middelbrand, waardoor naast de brandweer van Gorinchem ook de brandweer van Beesd en Herwijnen ter plaatse kwamen.

De brandweer kon niet voorkomen dat het schuurtje grotendeels werd verwoest. Bij aankomst van de brandweer, zo’n 11 minuten na de eerste melding, was het dak al ingestort. Tijdens de blussing was de Zuiderlingedijk afgesloten voor al het verkeer. De schuur was gevuld met hooi. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer