Tiplijn: 06-19541384

Glazenwasser valt van ladder in Ottoland; traumahelikopter brengt man naar ziekenhuis

0

OTTOLAND – Bij een woning in Ottoland is vrijdagmiddag 28 augustus een glazenwasser van een ladder gevallen. Het ongeval gebeurde even voor 13.30 uur toen de man aan de Boezemkade aan het werk was. Twee ambulances, de politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Na behandeling is de gewonde man met de traumahelikopter naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht. Over de toestand van de man en de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

De traumahelikopter kan bij het Rotterdamse ziekenhuis landen op een helikopterplatform. In de regio Zuid-Holland Zuid is het niet heel gebruikelijk dat slachtoffers per traumahelikopter naar het ziekenhuis worden gebracht. Foto: Politie Lek en Merwede.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer