Tiplijn: 06-19541384

Trailer met twee koeien waait om op de N216

0

GOUDRIAAN – Een trailer met twee koeien is woensdagavond 26 augustus 2020 omgewaaid op de N216 bij Goudriaan. Het ongeval gebeurde rond 18.30 uur door een windvlaag van zomerstorm Francis. De koeien bleken na het ongeval niet gewond. De dieren werden uit de trailer gehaald en in een andere trailer gebracht, de brandweer hielp daarbij. Het verkeer over de N216 werd korte tijd gestremd. Nadat de koeien in veiligheid waren gebracht kon de trailer met behulp van een graafmachine weer recht worden gezet. De schade aan de bestelbus en trailer bleek mee te vallen, de combinatie kon op eigen kracht weer verder.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer