Tiplijn: 06-19541384

Man gewond tijdens klussen in woning in Gorinchem; traumahelikoper opgeroepen

0

GORINCHEM – Een man is zondagavond 23 augustus 2020 gewond geraakt toen hij in zijn woning aan het Schrijverslaantje in Gorinchem aan het klussen was. Omstreeks 18.30 uur werden de hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam met spoed gealarmeerd.

In eerste instantie meldde de politie dat er sprake zou zijn van een steekpartij. Enkele minuten later werd dit bericht echter weer ingetrokken. Een woordvoerster van de politie laat maandagochtend weten dat er inderdaad geen sprake was van een steekpartij. Het bleek te gaan om een ongeval tijdens het klussen. De inzet van het MMT werd voor de landing van de helikopter al afgemeld. De man is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld.

Foto’s: Tim Wever & Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer