Tiplijn: 06-19541384

Caravan schiet los en belandt in sloot langs A27

0

HOOGBLOKLAND – Een caravan is maandagochtend 24 augustus 2020 losgeschoten van een auto en in een sloot langs de A27 terecht gekomen. De hulpdiensten werden rond 11.00 uur opgeroepen voor het ongeval wat gebeurde ter hoogte van Hoogblokland, op de rijbaan richting Utrecht. Bij aankomst van de hulpverleners bleek er geen trekkend voertuig of inzittenden meer aanwezig. Brandweerduikers hebben voor de zekerheid de sloot doorzocht, er werd niemand aangetroffen. De politie heeft de geschrokken eigenaar gesproken. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.

De caravan is zwaar beschadigd door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald. Hoe het kan dat de caravan los is geschoten, is niet bekend. Eerder schoot in juli op de A27 bij Hoogblokland al een caravan van een auto en belandde eveneens in de sloot langs de snelweg. Foto’s: ZHZActueel en politie Lek en Merwede.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer