Tiplijn: 06-19541384

Gewonde na val op waterbus in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij een val op een waterbus in Hendrik-Ido-Ambacht is vrijdagmiddag 21 augustus 2020 een man gewond geraakt. Omstreeks 12.50 uur wilde de waterbus afmeren aan het Noordeinde, toen het mis ging. Getuigen hoorden een harde klap en zagen hoe de waterbus tegen een pijler bij de waterbushalte voer. Verschillenden passagiers kwamen door de botsing ten val. Tenminste één man raakte gewond en moest door de ambulancedienst naar het ziekenhuis worden vervoerd. Ook een Mobiel Medisch Team was per helikopter vanuit Amsterdam onderweg. De inzet van dit team bleek niet nodig.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer