Tiplijn: 06-19541384

Bejaarde man (82) slachtoffer van brutale straatroof in Dordrecht; politie zoekt getuigen

2

DORDRECHT – De politie zoekt getuigen van een straatroof in Dordrecht waar een 82-jarige man het slachtoffer is geworden. De bejaarde man werd dinsdagmiddag 18 augustus rond half vier op de Zuidendijk in Dordrecht beroofd. De man liep met zijn rollator over de Zuidendijk toen hij door een vrouw werd aangesproken die hem om geld vroeg. Vervolgens trok zij de portemonnee uit zijn handen en gaf de man een duw waardoor hij op straat viel.

De verdachte ging er direct vandoor en liet de man lichtgewond op straat achter. Een omstander schoot de bejaarde man te hulp, deze getuige wist ook te vertellen dat hij de verdachte de portemonnee zag weggooien. De politie is een onderzoek gestart naar de straatroof en komt graag in contact met deze behulpzame getuige.

Ook eventuele andere getuigen van de straatroof worden gezocht. De politie vraagt een ieder die dinsdagmiddag rond half vier op de Zuidendijk was en de roof heeft zien gebeuren, om te politie te bellen via 0900-8844 of anoniem op het telefoonnummer 0800-7000. Ook getuigen die mogelijk iets anders verdachts hebben gezien wat met de straatroof te maken kan hebben wordt gevraagd dit te melden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer